Zsanett Szabo Photography igényes kismama fotózás

01Igényes kismama, újszülött, baba, gyermek és családi fotózás

A fotózás mindig is központi szerepet játszott az életemben, akármerre jártam a kamera nélkülözhetetlen útitársam volt. 2013. október elejére, sok tanulás és kitartó munka eredményeként, sikerült kialakítanom a saját, önálló stúdiómat, a megnyitó életem egyik legszebb pillanata volt.

Elsősorban műtermi keretek között vállalok kismama, újszülött, baba, gyermek, családi, portré és művészi boudoir, akt fotózást.
Szívemhez legközelebb a várandós anyukák, és az újszülött babák fotózása áll. Nincs fantasztikusabb dolog annál, mint megörökíteni az élet csodáját. Hálás vagyok, amiért bepillantást nyerhetek, ha csak pár óra erejéig is, életük legszebb időszakába, és én is átérezhetem a várakozás izgalmát, majd láthatom az anyuka szeméből áradó feltétlen szeretet, amikor a kisbabájára néz. Ezek olyan megismételhetetlen pillanatok, amelyeket mindenképpen érdemes megörökíteni.

A stúdió Budapest egyik központi részén, a Nyugati pályaudvar közelében, a Szent István körúton található. Természetesen rengeteg kellékkel, kiegészítővel rendelkezem, amelyekből szabadon válogathatunk. Különös figyelmet fordítok továbbá mind a kellékek, mind a stúdió fertőtlenítésére, a megfelelő hőmérsékletre, számomra elsődleges szempont a babák biztonsága.

Bejelentkezni általában 3-4 héttel a tervezett időpont előtt érdemes, hogy mindenképpen tudjak helyet biztosítani. Hétköznapi és hétvégi fotózásra is van lehetőség.
Kismama fotózás esetében a várandóság 27-29. hete körül érdemes megkeresni időpont egyeztetés céljából, ugyanis a kismamák fotózására a legalkalmasabb a terhesség 32-36. hete közötti időszak. Újszülött babák esetében pedig a korházból való hazamenetelkor, tekintettel arra, hogy a pici 14 napos koráig célszerű megtörténnie a fotózásnak.
Nagyobb babáknál a fotózásokat érdemes a pici fejlődési szakaszaihoz igazítani, pl. amikor hason fekve stabilan ki tudja emelni a fejét, megtanul ülni, mászni, felállni.

Célom, hogy megvalósítsam a vendégeim álmát, és minden fotózást egyedi, különleges alkalommá tegyek.
Elérhetőség:
e-mail: info@zsanettszabo.com
mobil: +36 70 328 1600
web: www.zsanettszabo.com
facebook: www.facebook.com/ZsanettSzaboPhoto, www.facebook.com/LaFemmeByZsanettSzabo
stúdió: 1137 Budapest, Szent István krt. 22.

 

kismama fotózás