Családi napközik

Családi napközik és gyermek klubbok a Belvárosban és környékén

családi napközi_CsellengőCsemetelak Csellengő Csemete-lak Családi Napközi
Nem megoldott gyermeked felügyelete?
Itt a helye csemetédnek nálunk, a VII. kerületben két helyszínen is!
Az ellátás családias körülmények között történik, szerető, elfogadó környezetben. Célunk a gyerekek kiegyensúlyozott személyiségfejlődésének biztosítása. 1-14 éves gyerekeket fogadunk több csoportban. Fontos számunkra az egyéni igények figyelembevétele, az önkifejezés és közösségi érzés kifejlődésének segítése. Kiemelt szerepet kap a testmozgás, az egészséges életmódra nevelés és a természetet óvó szemlélet kialakítása. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


csellengolak@gmail.com
+36/70-6360731
www.csellengocsemete.hu

csana_nagyszobakep_1000 2014. Júliusban nyílik a VertikaLAND magyar-angol kétnyelvű családi napközije a 9. kerületben!

Aki ismeri a baba-mama klubunkat a Viola utcában az már ismeri a gyermekszeretetünket és maximalizmusunkat!:) Egy angolul beszélő gyermekgondozóval és egy tapasztalt magyarul beszélő óvónénivel várjuk az 1-4 év közötti gyerekeket maximum 7 fős csoportunkba, a hét 5 napján 8-17 óráig. Mindehhez mesebeli környezetet varázsoltunk a Bokréta utcában 40nm-es privát játszóterasszal: homokozóval, csúszdával, kis házzal, járgányokkal. Minden nap rövid foglalkozással, négyszeri termelői alapanyagokból főzött egészséges étkezéssel várunk Benneteket szeretettel!

www.vertikaland.hu

DSC_0060 Bóbita-Vár Angol Nyelv és Készségfejlesztő GyermekklubManapság nagyon nehéz megoldani gyermekeink felügyeletét. Mi feladatunknak tartjuk, hogy a bölcsődébe, óvodába fel nem vett, illetve egyéb okok miatt felügyeletet igénylő gyerekeknek szeretetteljes, barátságos, vidám környezetben, szakképzett nevelők közreműködésével lehetőséget és segítséget nyújtsunk képességeik és kreativitásuk fejlesztésére és kibontakoztatására, játékra, testmozgásra, igény szerint az angol nyelvvel való megismerkedésre és az iskolára való felkészülésre.

Cím: 1095. Budapest, Lechner Ödön fasor 2. a Boráros térnél.

Tel.: 30/332-8042

Bővebben…