Bemutatkozás szülőknek

belvaroslogo200Szeretettel köszöntelek a Belvárosi Babamama.info honlapján!

Célunk, hogy ide látogatva, mindig naprakész, szülőket érdeklő információkat kapj az V., VI. és VII. kerületből egy átlátható és könnyen kereshető honlapon.

A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített kisokost találsz, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A honlap közepén mindig az aktualitásokat látod: hétvégi programajánlókat, börzéket, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos infót.

A későbbiekben lesz recept- és könyvajánló, védőnői tanácsok és sok más érdekesség. Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, írd meg a vaszilev.kati {kukac} gmail.com e-mail címre!

Érdemes feliratkozni a Belvárosi Szülők Hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról). Hírlevélre feliratkozott olvasóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak belvárosi, budapesti és országos partnereinknél.

Kövess minket a Facebookon is!

Jussunk eszedbe akkor is, ha családi utazásra indultok: a Babamama.info a Belvároson kívül Budapest más kerületeiben és sok más magyarországi városban is megtalálod.

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információt megtalálok, legyen szó a védőnők elérhetőségétől kezdve a babaruha boltokon keresztül az állandó gyermekprogramokig. Éppen ezért örültem, mikor rátaláltam a www.babamama.info honlapra. Először olvasó-anyukaként, később hirdetőként, 2013. áprilisától pedig az V., VI. és VII. kerületek oldalszerkesztőjeként működöm. 2013. júliuástól átvettem a 9. kerületi Babamama.info szerkesztését is, azon  a honlapon is szeretettel látlak!

Köszönöm, hogy benéztél! Kellemes böngészést kívánok!Julcsi és Kati

Vaszilev Katalin, szerkesztő és egy 3 éves kislány büszke anyukája

Bemutatkozás hirdetőknek